torek, 22. julij 2014

Rojstnodnevni cakepopsi medvedki

Odkar imam hčerko, mi seveda kronično primanjkuje časa za vse tisto, kar sem lahko prej počela, ko me je bila volja. Čeprav rada preživljam čas z njo, ga včasih potrebujem tudi nekaj zase. Takrat skočim med pripomočke za peko in na hitro spečem kakšno pecivo, tokrat pa sem si privoščila celo cakepopse. Da sem si jih privoščila pravim kljub temu, da niso bili zame, ampak za svakinjin in nečakov rojstni dan, kar pa je bil pravzaprav le izgovor, da sem se po 2 mesecih spet lotila priprave sladkih grižljajčkov na palčki, hihi.


Nečak je praznoval 1., svakinja pa 30. rojstni dan. Razmišljala sem, kakšne cakepopse naj naredim, da bodo primerni za oba. Odločila sem se za medvedke in okrašene kroglice v ustreznih barvah.


Ker na začetku nisem preštela kroglic, sem jih malo preveč namenila za medvedke. Pa priznam, da sem jih še par vmes poskusila in ravno tistih nekaj mi je na koncu zmanjkalo. Treba je poskusit, kaj boš dal iz rok ane? ;)


Z izdelkom sem bila zadovoljna, saj so bili tokratni cakepopsi vsaj zares medvedki, kot sem tudi hotela. Nekaj časa nazaj sem namreč izdelala opice Fairy monkey, ki so me zaradi ušeskov, ki niso bili dovolj na strani glave, bolj spominjali na medvedje glave kot opičje. So pa tokrat medvedki malo "zašvicali", verjetno zato, ker so bili v spodnjem delu hladilnika, kjer je bolj hladno kot zgoraj, kjer so bile kroglice.

Kljub prepotenim medvedkom in malo manj kot 30 kroglicam za 30. rojstni dan upam, da je bilo darilo gostom okusno, Klavdiji in Žanu pa vse najboljše!

2 komentarja:

  1. Živjo! Kako prisrčni popsi! Res so zelo ljubki in izgledajo prav slastno:)

    Lp, Sandra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sandra, najlepša hvala! Sem pokukala k Navihančkom - kako kjut blog! Se obvezno še kdaj ustavim tam! ;)

    OdgovoriIzbriši

Ti je všeč moj blog ali imaš kakšen predlog? Prosim, piši mi ;)
Do you like my posts or you have a suggestion? Please, write to me ;)